מחיקת חשבון
הזינו את כתובת האימייל של החשבון. נשלח קישור אישור לכתובת הזו. הפרטים האישיים יוסרו; הוצאות שנרשמו נשארות בקבוצות תחת «משתמש שנמחק». יתרות פתוחות נשארות גלויות לקבוצה תחת «משתמש שנמחק», והחובות לא מבוטלים. מחיקת החשבון אינה מבטלת מנוי ב-App Store, ב-Google Play או ב-Paddle.
מחיקת החשבון אינה מבטלת מנוי ב-App Store, ב-Google Play או ב-Paddle. יש לבטל שם, אחרת החיובים יימשכו: באייפון — הגדרות → השם שלכם → מינויים, או מינויי Apple; באנדרואיד — חנות Play → תשלומים ומינויים → מינויים, או מינויי Google Play; מנוי באתר (Paddle): בהגדרות ← המנוי שלי ← ביטול מנוי, או דרך הקישור בקבלה מ-Paddle. הוראות מלאות: איך לבטל מנוי.
לשאלות: support@master-splitter.com.